fredag 19. februar 2010

Bad girl, gone good


I dag har jeg jobba, trena og nå skal jeg på jobb igjen! Flink jente jeg, I must say :-D Jeg skal pynte meg litt før jobb, for jeg har nemlig på følelsen at dørvakta Sebastian skal stå vakt i dag, og han er såååå heit!!! Skal stå og blunke til han fra baren og vi skal flørte ved blikket, sånn at det kiler i magen, ahhh.. Håper virkelig ikke at det er Lars som skal stå dørvakt! Han spurte meg om legg sist gang jeg var ute.. hørt no så frekt?? HALLOO, jeg jobber faktisk her assa, svarte jeg.. Det hjalp ikke! Særing.. Men til alle dere som skal drikke i dag:
SUG OG SVELG, GOD HELG! ;-)
Tine Carita

torsdag 18. februar 2010

OL- hoe!

Seriøst, jeg har hata OL i alle år.. men nååå, digger jeg OL! Følger med på skiskyting, sprint, snowboard, hockey, curling.. hele pakka :S Skjønner ikke no jeg, jeg finner det faktisk veldig spennende! Mamma mener det er fordi jeg begynner og bli voksen, DET tror ikke jeg! Eheh.. er vel bare konkuranse-menneske i meg som kommer frem.. Jeg er den typen som skriker og klikker når vi nesten er i mål og det er super spennende.. ja, den typen du blir flau over! :p ..I dag tok Tora Berger gull nr 100! Deilig og se at jentene står på nede i Vancouver :D

Anywhooo.. angsten fra helga er nå borte, det er deeeeilig! Nå til helga skal jeg KUN jobbe :-) Har ikke fått bildene fra helgen enda, for Trine er i POLEN.. men Madde har sendt meg noen fra onsdagen da vi feira bursdagen til Phil!


Phil ble veldig glad for overaskelsen
Madde hadde jo bakt kaker! sjekk hockeykaka aaa :p
Madde og Lena

Jonas (Som er i vancouver nå btw, og spiller hockey) og Morten
Meg :D Strike a pose!

Også jakka til Djup, hahaha!
I morgen er det helg, og den blir som sagt stille og rolig.. men neste helg når lønninga mi kommer osv.. da skal jeg på konsert :-D gleder mææææ! Å faen det er sent jooo, jeg må legge meg! Opp kl 6 i marra.. jippiiiii! Natta ;-*
Tine Carita

søndag 14. februar 2010

Hangover again!

Villeste helga på leeeenge! Har ikke vært hjemme på 2 døgn liksom, bare drukket, sovet, spist litt og drukket igjen, er'e mulig? Snakk om maskin ææ! Nå er det full skjerpings framover.. orker ikke ha DEN ølvommen til sommærn.. da henger jeg meg! Uansett så var helga magisk, selvom den var crazy drøy banana!
Ett bilde sier mer enn 1000 ord..


Jadda, her er vel kl sånn 11.00, det er 20- og jeg er midt i byen!! Så vel ut som prostituert der jeg gikk og viste meg fram.. men gøy var det, eller hva sier'u Ole? ehehe Har vel en sånn grei passe angst fra hele helga, så orker ikke snakke om det (ikke at jeg husker så mye heller) MEN når jeg får tak i alle bildene, kan det jo hende at jeg får noen mega flashbacks. Uff, gruer meg! Er så sykt mange bilder fra denne helga, men alle er snegle-trege med og legge de ut.
Så da må vi bare vente.

Har jo også vært typ Valentine's day i dag OOOOG morsdag.

V-day kan gå i skogen og dø, men morsdag liker jeg :) Gratuler til mamman min som VERDENS beste <.3 Se så søt ho er daaaaaa,
..love you 4ever langt inni hjerte!


Tine Carita

torsdag 11. februar 2010

Boys VS Toys

Da var jeg klar for årets Dildoparty, klar som ett EGG faktisk! (Tok du han?) Alle vasker hønene sine her i skolegata og doller seg seg til godsakene kommer. Kveldens fanterier forteller jeg selvølgelig om i morgen, såå stay tuned! Gleder meg, ha en magisk helg alle sammen. Spaaaank!! ;-)

Camilla, Christine og meg på DP i fjor,.. me like !
Tine Carita

En hjernecelle igjen?

I dag har jeg vært så fyllesyk på jobben, helt ærlig.. Hvor fikk jeg den dumme ideen om at jeg skulle drikke meg full i går? Kjempe smart Tine!! Var ikke sånn litt fyllesyk heller.. var sånn døden nær opplevelse.. Svette, blod og tårer i 5 timer.. ALDRI MER!!! Heldigvis var det faktisk vært det denne gangen.. eller? Jau, Sparta's keeper fylte 30år i går.. og da hadde Madde bakt kake, laga banner og pynta, flink som ho eeer! :p Utover kvelden ble det greit mye øl, tyrker shots og møffins. Ble tilogmed nach, men når klokka nærmet seg kvart over hore6 om morran, da kasta jeg inn bjørnefitta og dro hjem.. Jeg og Julius dro og spiste hamburger på on the run før jeg fikk meg hele 4 timer på øye :-) Vanlig!

Bilder fra kvelden kommer asap!
Når det er sagt, så skal jeg faktisk drikke litt i marra igjen. Ælkis som jeg er! Da blir det dildo for alle penga hos Trinemor :-) Gøy med litt jentekos.. ehh hehe.. Så blir det en bytur etterpå, kjenner jeg oss rett! Men nå er'e kvelden.. Natta mine få små søte lesere, suss ;-*


Tine Carita

onsdag 10. februar 2010

Stick Up

Skulle trene og greier i dag jeg, siden jeg har friii.. neida, våkna kl 2 som vanlig jeg. Så da blir det en tur rett til SarpVegas.. er sånn bursdagsgreier og quiz på Sosialkontoret (Pub) såååå blir vel noen øl veeel. Men nå venter nok Maddis på meg, så må forte meg litt, ta med kamera i dag a truu? Vise dere hvordan vi lokale her i Sarpsborg fester på en Onsdag ;-) ehehe

Outfit, matchende genser og sokker;


Tine Carita

tirsdag 9. februar 2010

Nå dææææææver jeg

Se den filmen her!!!!

HAHAH!
dansk er så stygt og morsomt.. LE da din fisse!
Tine Carita

mandag 8. februar 2010

Verdens kjekkeste mann


Det kiler i tissen når jeg ser Asthon Kutcher <.3
Gleder meg til og se den nye filmen Valentine's Day, hvor han og mange andre kjente skuespillere er med. Den har blitt omtalt som den nye "Love Actually" Som jeg eeeeeeelsker :-)
Taylor Lautner er ikke akkurat stygg han heller ;-)
Noen fler som har planer om se denne filmen?
Tine Carita

fredag 5. februar 2010

Team Tine!

Jeg har herved bytta til blogspot.com, takk for det!
I dag er det finalen i det store korslaget, woho! nææt.. bitter? ja.. Iogmed at jeg egentlig skulle vært med i dette koret! Åge syns jeg var flink til og synge jooooo.. Hvorfor løy du? Neida, rock on bitches, jeg lager mitt eget kor :D Team Tine! Kjeeeedlig kor! Noen som kan tenke seg og bli med? Skal selvfølgelig ha 100 audition's, også skal jeg juge og si du er flink, også får du ikke bli med HAHA! Nei, det skal jeg ikke, alle skal få være med.. om du så synger som en SAG! hmm.. Litt "små"bitter ja.. det kan man seja! Heldigvis er programmet snart over, YES! Tilbake til vanlig hverdag..ehehe.. Håper uansett at Team Åge vinner, orker ikke han Bjarne bamsebrakar nordlendingfaen Brøndbo.. har sett rompa hans og den ække mye sexy, ta E6'en hjem du, den strakste vej!

Her er min venn snæbbus og meg, han er med i koret.. ikke jeg, buhuu, lykke til da Andreas, mener det.. jelous!!
Tine Carita