søndag 18. april 2010

1725 Sarpsborg

Jeg fikk leiligheten :-D Så nå blir jeg ekte særping!! Flytter den 1.mai, så dette går super fort. Gleder meg så ille til og ha mitt eget.. og dekorere og gjøre det fint og hjemmekoselig. Hihi! Er så heldig som har så snille foreldre og venner som vil hjelpe meg med alt. Setter jeg kjempe stor pris på! Skal ta masse bilder og vise dere når jeg er ferdigflytta.

I helga har jeg jobba, jobba og jobba :-) Trenger alle de pengene jeg kan få, nå som jeg må skaffe meg hvitevarer og diverse andre møbler. Har blitt FINN.NO-nerd de siste dagene, sjukt hva folk gir bort! Men nå skal jeg dusje, ta på pysjen og skrive lister over alt jeg må gjøre før jeg flytter.. også begynner filmen SELENA snart! Anbefaler alle se den, i hvertfall jenter. Kl 21.00 på FEM (L) Goodbye sweeties ;-*

Tine Carita

mandag 12. april 2010

Heihei! Godt og se dææ!!!

Hei, jeg heter Tine og super dårlig til og blogge. Buuuuhuuu!
Men nå jeg er tilbake sikkert ;-) Er en del som har skjedd i det siste.. skal muligens snart flytte til sarp :) Å jeg gleder meg såå sykt til og få EGEN leilighet i byyyen! I går var jeg på Sarpsborg 08 kamp mot FFK, og særpingane knuste dem selvfølgelig.. gleder meg til og bli ekte særpejente jeg!! Selvom det er litt slumt da :p Hehe.. UANSETT da så var det gøøy.. sol, pølser og film-kamera der! Jadda, jeg og Camiss har blitt tv-kjendisæær. Hvis du så oss, så var det vi med ketchup i munnviken og buse på nesetuppen! ;-)

Det beste med Påska 2010 var bursdagen til Madde, bransjetreffet og nachspilla hos Phil Oscar. Hadde DU en bra påske?

NATTA! Hilsen sure-laila på bildet :)
Tine Carita